Belediye Sitesi
  • Tahir Belediye Başkanlığı tahir.bel.tr
  • Haber Başlık : Sn.Başkanımızın 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı
  • Haber Konu : Sn.Başkanımızın 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı
  • Haber Tarih : 15.03.2020
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn.Başkanımızın 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı
Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır.
Tarihimize altın harflerle yazılan bu büyük destan, eşsiz bir zaferin yanında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri ortaya çıkarmıştır. Yine bu savaşlarda gösterilen azim ve irade, milletimizin kendine olan güvenini artırmış, bağımsızlığa olan inancını perçinlemiş, Kurtuluş Savaşının kazanılmasını sağlayarak, Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasının yolunu açmıştır.
Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak temel sorumluluğumuzdur. Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi, temel ilke ve nitelikleriyle geleceğe, dünya milletleri arasında hak ettiği konuma taşımak için mücadele verirken, bizi millet yapan yüksek değerleri canlı tutmalı, daima yüceltmeliyiz.
Her zaman gönlümüzde yaşayacak aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır.
Bu duygularla, Çanakkale Zaferinin yıldönümünü kutluyor; bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü