Belediye Sitesi
  • Tahir Belediye Başkanlığı tahir.bel.tr
  • Haber Başlık : Başkan Mahmut Kamiloğlu göreve başladı
  • Haber Konu : Başkan Mahmut Kamiloğlu göreve başladı
  • Haber Tarih : 03.12.2019
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Başkan Mahmut Kamiloğlu göreve başladı
15 Yıl Ak partiden 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Cemal Seferoğulları, Belediye Başkanı seçilen Mahmut Kamiloğluna görevi teslim etti.

Çiçeklerle birbirlerini karşıladılar
Tahir Belediyesi girişinde başta Başkan Seferoğlları, görevi teslim alamaya gelen yeni Belediye Başkanı Kamiloğluna kırmızı çiçek takdim etti. Başkan Kamiloğlu ise, yeniden aday olmayıp Başkanlık görevini bırakan Seferoğullarına sarı çiçek takdim ederek karşılıklı iyi dilek temennilerinde bulundular.

Devir teslim töreni
Çarşamba günü ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Başkan Mahmut Kamiloğlu ve beraberindeki Heyete, eski Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, Belediye Hizmet Binasında düzenlenen devir teslim töreniyle görevini teslim etti.
Eski Başkan Seferoğulları yaptığı açıklamada,71 yaşındayım 15 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum beldemizde geçen dönemde karşımda hiç aday çıkmamıştı. Bu dönem kendim aday olamadım partimden aday olan kardeşime görevi teslim ettim. Tüm Tahir beldesine hayırlı olması diliyorum. Kısa bir konuşma ardından tüm çalışanlardan ve belde halkından helallik istedi.
Yeni başkan Kamiloğlu ise, eski Başkanın elini öperek görevi devir aldıktan sonra, yaptığı konuşmada,Beldemizde en iyi bir şekilde 15 yıl partimizin ve beldeme laik bir Başkan olarak görev yapmış Değerli Büyüğümüz Cemal Seferoğullarına teşekkür ederim ve geri kalan hayatında sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim dedi.
Karşılıklı iyi dilek temennilerinin ardından devir teslim töreni sona erdi.
Haber ve Foto: CEMAL ÇAVDAR
Haber : Eleşkirt Net
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü